sigla ambulantaMotivul: scăderea veniturilor lunare a personalului din sistemul sanitar, respectiv din serviciile de ambulanţă începând cu 01 ianuarie 2018 în urma aplicării Regulamentului de sporuri conform proiectului elaborat de Ministerul Sănătăţii în baza prevederilor Legii 153/2017.

În situaţia în care conducerea federaţiei nu va fi invitată la discuţii pe această temă, sau nu va primi un răspuns favorabil până în data de 04 octombrie a.c., de la Premierul României sau de la Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale la adresele şi propunerilor înaintate în data de 04 septembrie a.c., se va anunţa calendarul PROTESTELOR şi lista de revendicări.

Conducerea Federaţiei Naţionale Sindicale AMBULANŢA din România speră că reprezentanţii Guvernului României va privi cu atenţie la propunerile inaintate şi se vor găsi soluţii pe cale paşnică de rezolvare favorabilă.

Detalii se pot obţine de la Preşedintele Federaţiei AMBULANŢA - domnul Gheorghe Chiş - 0758.088.800, cât şi de pe site-ul federaţiei:

http://www.federatiaambulanta.ro/comunicate


Sursa: Federatia Nationala Sindicala Ambulanta din Romania