Campania inițiată de BNS în 2011 se apropie  de final, depinde și de noi să contribuim astfel încât tot efortul să fie răsplătit. 

Inițiativa civică sprijinită de BNS se află în dezbatere la Comisia pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților.

Atât președintele Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților, dnul Adrian Solomon, cât și dnul Mihai Baltă (PSD) și dna Cristina Pocora (PNL), în calitate de Vicepreședinți ai Comisiei, au comunicat că doresc ca această inițiativă civică să fie dezbătută și transmisă spre aprobare Plenului Camerei înainte de alegeri.

Începând de luni, 5 septembrie 2016, în fiecare zi, cu excepția zilei de marți, timp de două săptămâni, vor avea loc întâlniri tehnice de lucru pentru dezbaterea Codului, întâlniri la care vor participa reprezentanții Comitetului de Inițiativă, ai confederațiilor sindicale și patronale reprezentative precum și reprezentanți ai Guvernului. Raportul final al dezbaterilor va fi înaintat Plenului Comisiei.

Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii

Dosar nr.1414 J/2014.

Aviz referitor la initiativa legislativa a cetatenilor pentru modificarea si completarea Legii nr.53/2003 - Codul Muncii.

Cerere de inrgistrar a initiativei legislative.
Lege privind modificarea si completarea Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii, propunre legislativa publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 173 din 11/03/2014.