Platforma online a Blocului Național Sindical pune la dispoziția lucrătorilor afiliați și a organizațiilor membre un spațiu virtual cu expunere mare în care pot fi promovate serviciile pe care membrii de sindicat, sindicatele, federațiile sau micile societăți comerciale înființate de acestea le pot furniza publicului larg.

Pagina de ”Prestări servicii” este un spațiu în care oferta de servicii furnizate individual sau colectiv de membrii BNS se întâlnește cu cererea și nevoile consumatorilor, fie ei persoane fizice sau juridice.

În această secțiune își pot promova serviciile electricienii, instalatorii, profesorii meditatori, antrenorii de sport, tinichigii, mecanicii auto, vopsitorii, zugravii, tâmplarii, sudorii, designerii, muzicienii, agricultorii, croitorii, etc.

Orice membru de sindicat care are abilități într-un anumit domeniu (sau PFA, societate comercială a organizațiilor sindicale, etc) și este în căutare de clienți își poate face cunoscute serviciile completând un formular de înscriere în baza de prestări servicii.

La rândul lor, persoanele care au nevoie de servicii în diverse domenii vor putea găsi în baza de date a confederației furnizorul cel mai apropiat sau vor putea utiliza call-centerul pentru a intra în legătură cu prestatorii înregistrați.

Furnizori înregistrați

INTERVEL 

INTERVEL – primul și singurul serviciu din România de intervenții rapide, în regim de urgență, pentru orice probleme la instalațiile electrice din gospodării, clădiri de birouri sau clădiri industriale

Echipele INTERVEL pot interveni în maxim 1 oră de la preluarea apelului de către dispecerat (021 9296), șapte zile din șapte, inclusiv în timpul sărbătorilor legale, între orele 09,00 – 21,00.

Aria de acoperire: București - Ilfov

Prestari servicii

DomeniuNume firmăDescriere serviciiContact
Electricitate IntervEL

Intervenții rapide, în maxim 1 oră, pentru orice problemă electrică

Consultanță pentru alegerea celor mai bune și moderne soluții tehnice, în vederea exploatării în siguranță deplină a instalațiilor electrice și în condițiile eficientizării costurilor cu energia electrică

Pentru interventii:

021-9296 (tarif normal)
0800 80 92 91 (apel gratuit)

Contact firmă:
(021)319.33.30

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.