bucuresti 2Astăzi, 13 septembrie 2017, la sediul BNS a avut loc Conferința de presă ce a anunțat lansarea campaniei sociale NU! EXPERIMENTELOR SOCIALE PE ROMÂNI!", inițiată de Blocul Național Sindical.

Campania a fost lansată simultan prin conferințe de presă organizate la Iași, Craiova, Reșița, Buzău și Constanța.

sigla campanieCAMPANIE  împotriva intenției Guvernului de a transfera contribuțiile sociale integral în sarcina angajatului

Intenţia Guvernului României de a transfera contribuţiile sociale exclusiv în sarcina angajatului, este una care dovedeşte felul în care actualii guvernanţi ignoră nu doar legislaţia europeană si internationala în vigoare, dar şi nevoile şi drepturile cetăţenilor români,  obligaţi să fie cobai pentru măsuri și politici netestate nicăieri în lume.

ALATURA-TE CAMPANIEI BNS SI SEMNEAZA PETITIA UTILIZAND LINK-UL DE MAI JOS:

https://www.petitieonline.com/nu__experimentelor_sociale_pe_romani

 

Campania inițiată de BNS în 2011 se apropie  de final, depinde și de noi să contribuim astfel încât tot efortul să fie răsplătit. 

Inițiativa civică sprijinită de BNS se află în dezbatere la Comisia pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților.

Atât președintele Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților, dnul Adrian Solomon, cât și dnul Mihai Baltă (PSD) și dna Cristina Pocora (PNL), în calitate de Vicepreședinți ai Comisiei, au comunicat că doresc ca această inițiativă civică să fie dezbătută și transmisă spre aprobare Plenului Camerei înainte de alegeri.

Începând de luni, 5 septembrie 2016, în fiecare zi, cu excepția zilei de marți, timp de două săptămâni, vor avea loc întâlniri tehnice de lucru pentru dezbaterea Codului, întâlniri la care vor participa reprezentanții Comitetului de Inițiativă, ai confederațiilor sindicale și patronale reprezentative precum și reprezentanți ai Guvernului. Raportul final al dezbaterilor va fi înaintat Plenului Comisiei.

Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii

Dosar nr.1414 J/2014.