Începând din data de 25.05.2015 Blocul Național Sindical va lansa campania de promovare a platformei de comunicare, informare și servicii pentru membrii de sindicat. Acesastă platformă este dezvoltată în cadrul proiectului “Alături de cariera ta!”.

 

Prin acest instrument de comunicare, informare și servicii se crează punți de comunicare directe a liderilor și activiștilor sindicali cu fiecare membru al organizației, atât de la vârf către bază, cât și de la bază către vârf.  Prin intermediul acestui sistem , se identifică în timp real problemele cu care se confruntă membrii de sindicat, se creează retele de expertiză pentru rezolvarea problemelor membrilor nostri și se dă răspuns la faimoasa întrebare ”ce face sindicatul pentru mine”. Sistemul propus creează o structură bine pusă la punct, cu expertiză de calitate care va pune în valoare expertiza și competențele tuturor liderilor de sindicat BNS, la toate nivelurile: federație, structuri teritoriale, sindicate locale și nu în ultimul rând confederatie. 

 

BNS urmează să se transforme cu sprijinul si implicarea dumneavoastră într-o organizatie sindicală modernă, orientată mai mult decât oricând pe nevoile și asteptările lucrătorilor pe care îi reprezintă. De asemenea, pune în valoare activiștii sindicali formați în diverse tipuri de programe și proiecte inițiate de BNS, cât și cele peste 112 experte sindicale formate în cadrul proiectului Alături de cariera ta!

 

Testarea platformei și prezentarea acesteia se va realiza în cadrul a 8 seminarii regionale ce se vor desfășura astfel:

25 – 26 mai la Constanta, evenimentul il avem in sala in data de 25 mai – Hotel Malibu, incepand cu ora 10.

28 – 29 mai la Timisoara, evenimentul il avem in sala in data de 28 mai – la Hotel Lido, sala Mirage, incepand cu ora 10.

4-5 iunie la Sibiu, evenimentul il avem in sala in data de 4 iunie – hotel Ibis, sala Faust, incepand cu ora 09.00

8-9 iunie la Craiova, evenimentul il avem in sala in data de 9 iunie la Hotel Europeca, incepand cu ora 9.00

15-16 iunie Iasi, evenimentul are loc in data de 15 iunie la Hotel Ramada, sala New York, incepand cu 10.30

18-19 iunie Pitesti, evenimentul are loc in data de 18 iunie la Hotel Ramada, sala Diamond Ballroom, incepand cu ora 09.00

23-24 iunie Cluj Napoca, evenimentul are loc in data de 23 iunie in Hotelul City Plaza, sala Ballroom, incepand cu 10.30

25 -26 iunie – Oradea, evenimentul are loc in 25 iunie la Hotel Ramada, sala Piemonte, incepand cu ora 9.00.


 


Sursa: BNS