Blocul National Sindical şi Sindicatul Profesioniştilor din Media şi Cultura Română anunţă pentru data de joi, 3 septembrie 2015, ora 15:00, la sediul BNS ( str. Turturelelor 11A, Phoenicia Business Center, et. 3), o conferinţă de presă - dezbatere, având drept subiect “Situaţia actuală din Radiodifuziunea Română- probleme, vulnerabilităţi, abuzuri”.

Conferinţa de presă are drept scop prezentarea în spaţiul public a multiplelor disfuncţionalităţi structurale, legislative şi de management cu care se confruntă la ora actuală radioul naţional şi care reprezintă factori de risc ce ar putea aduce instituţia în situaţia îngrijorătoare în care se află acum Televiziunea Română.

 

La conferinţa de presă vor participa alături de dl Dumitru Costin- preşedinte BNS, membrii Biroului Executiv al SPMCR, precum şi personalităţi din cultură şi media.

 

 

 

Persoane de contact:

Michaela Platon – Secretar general SPMCR - 0730 024 824 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mirela Helciug – Presa BNS- 0749 158 803 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Sursa: Departamentul de Presa BNS