În zilele de 10 și 11 octombrie vor avea loc la Drobeta Turnu Severin și Deva două dezbateri ce vor avea ca temă politicile legate de piața muncii și oportunitățile pe care le are România în atragerea de finanțări nerambursabile și în implementarea de proiecte care pot genera locuri de muncă și creștere economică. La dezbaterea de la Deva și-a confirmat participarea și ministrul Muncii.
Proiectul ”Catalizatori pentru formare profesională” aduce în atenția opiniei publice problema locurilor de muncă și a creșterii economice pentru județele Hunedoara și Mehedinți.
 
În zilele de 10 și 11 octombrie vor avea loc la Drobeta Turnu Severin și Deva două dezbateri ce vor avea ca temă politicile legate de piața muncii și oportunitățile pe care le are România în atragerea de finanțări nerambursabile și în implementarea de proiecte care pot genera locuri de muncă și creștere economică.
Discuțiile se vor concentra pe realitățile economice și sociale din cele două județe iar Dumitru Costin, Președintele BNS, va prezenta public o propunere de plan de stimulare a ocupării forței de muncă pentru aceaste zone.
La dezbaterea de la Deva și-a confirmat participarea ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. La ambele evenimente sunt așteptați reprezentanți de vârf ai instituțiilor decizionale și administrative locale (reprezentanți ai Consiliilor Județene, ai Prefecturilor și ai Primăriilor) dar și reprezentanți ai Inspectoratelor Teritoriale de Muncă și ai Agențiilor Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, senatori și deputați din circumscripțiile celor două județe, precum și reprezentanți ai sindicatelor afiliate la BNS.