Organizatia de tineret BNS Oradea organizează alături de Organizaţia de Tineret a Confederaţiei DGB din Landul Baden- Wurttemberg stagii de practică la uzina AUDI din Ingolstadt Germania pentru 14 elevi de la Colegiul Tehnic Constantin Brâncuşi Oradea.
Organizatia de tineret BNS Oradea organizează alături de Organizaţia de Tineret a Confederaţiei DGB din Landul Baden- Wurttemberg stagii de practică la uzina AUDI din Ingolstadt Germania pentru 14 elevi de la Colegiul Tehnic Constantin Brâncuşi Oradea. Stagiul de pregătire practică va avea o durată de 3 săptămâni. Elevii vor fi însoţiti de 2 profesori din cadrul Colegiului.
 
Aceştia vor fi preluaţi de organzaţia de tineret a DGB, care le-a pregătit un program de practică pe toată durata vizitei în cadrul uzinei Audi, iar în zilele de repaus elevii vor vizita muzeul Mercedes, muzeul Porsche şi muzeul Audi. De asemenea, în cadrul celor 3 săptămâni, elevii vor participa la întâlniri şi la diferite activităţi organizate de  tinerii din organizaţia de tineret DGB.
 
Colaborarea extrem de benefică şi contructivă în acelaşi timp dintre filiala BNS Bihor şi Confederaţia Sindicală DGB din Landul Baden- Wurttemberg datează de aproximativ 12 ani. Prezentul program de stagii de practică a fost realizat cu sprijinul domnului Morgovan Nicolae -Preşedinte al filialei BNS Bihor şi al domnului Marian Agapiade – membru în organizaţia de tineret BNS.