snstFiliala Sindicatului National Sport si Tineret Cluj protesteaza de 3 zile in strada!

Membrii SNST din cadrul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj, Clubului Sportiv Municipal Cluj si Casei de Cultura a Studentilor Cluj, sunt in greva din data de 8 august si protesteaza in fata sediului DJST Cluj. Pe parcursul protestului s-au alaturat toti angajatii: cei care lucreaza la Sala sporturilor, Sala de gimnastica si Hotel Stadion.

Ministerul Tineretului si Sportului amana nejustificat discutiile clare si concrete pe marginea revendicarilor membrilor SNST, ignora protestele incepute inca din primavara si refuza aplicarea egalizarii salariilor pentru functii similare, dar si a altor prevederi legale care ar rezolva situatiile reclamate.

Solicitam ministrului muncii si ministrului tineretului si sportului sa se implice in cel mai scurt timp pentru deblocarea situatiei,  sa ceara solutii pentru problemele cu care se confrunta salariatii din Sport si Tineret. Este nevoie de interventia urgenta din partea conducerii acestor ministere, situatia nu mai poate continua si cerem urgent demararea unor discutii reale pe marginea revendicarilor membrilor de sindicat, in vederea solutionarii conflictului existent.

Starea de fapt nu mai poate fi prelungita, salariatii nu mai accepta amanari si promisiuni desarte, sunt necesare solutii pentru a nu fi afectata si mai grav activitatea, in conditiile in care tot mai multi solidarizeaza cu protestatarii amplificand conflictul.

imagini SNST Filiala Cluj 10 august 2018:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Sindicatul National Sport si Tineret