seedBlocul Național Sindical (BNS) împreună cu Asociația “Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor” EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT) și IPA SA, vă invită la evenimentul de informare organizat în cadrul proiectului Social Economy Entrepreneurship Development, cod Mysmis 128496.

Evenimentul va avea loc în data de 28 mai 2020, începând cu ora 11, prin intermediul platformei Zoom.

Evenimentul va fi mediat de dnul Dumitru Costin, Președintele Blocului Național Sindical și se va realiza cu participarea Ambasadorilor Antreprenoriatului Social – Aurelia Cristea, Cristina Nichita și Virgil Stanescu, care vor prezenta oportunitățile pe care le oferă proiectul pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să înființeze întreprinderi sociale.

Proiectul SEED este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, apelul POCU/449/4/16 și are drept obiectiv încurajarea economiei sociale prin înființarea de întreprinderi sociale, în vederea integrării pe piața forței de muncă a persoanelor din grupurile vulnerabile din regiunile Sud-Est, Sud-Vest și Sud. Implementarea proiectului va conduce la susținerea a 21 de întreprinderi sociale nou înființate (prin intermediul schemei de minimis) și la crearea a cel puțin 105 de locuri de muncă. Astfel, în urma organizării unui concurs de planuri de afaceri, primele 21 cele mai bune planuri de afaceri vor primi o finanțare în cadrul proiectului de maximum 100.000 euro.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la acest eveniment, prin completarea formularului atașat, pe care îl veți transmite la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Linkul de conectare la platforma Zoom va fi transmis în data de 28 mai, ora 10.

 

files/1-000-0000-00007/Formular_de_inscriere_28_05_2020.docx

 

 


Sursa: Departamentul de Presa BNS