Blocul Național Sindical pune la dispoziția membrilor și organizațiilor afiliate oferte de bunuri și servicii la prețuri și tarife cu reducere.

 

Prețurile afișate în oferte sunt prețuri /persoana / loc in camera dublă. Pentru plata serviciilor contractate se pot utiliza și tichete de vacanță.

 

Pachetele de servicii turistice la tarife preferentiale, dedicate membrilor de sindicat BNS, pot fi achizitionate DOAR prin intermediul agentiei de turism a societatii SI CU REZERVARE PREALABILA, in limita locurilor disponibile!


Pentru rezervari: mail – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 021 320 29 21 sau 021 320 29 22, sau direct la sediul social al companiei – Bucuresti, sector 3, str Turturelelor, nr 11A, et 3.

 

REDUCERI PENTRU ULTIMELE LOCURI RAMASE:

revelion 2023

 


 

 

 

 

 

 

 

 Winter snowfall holiday reminder pinterest pin 1
 
 
 

 

BN SIND Balneo Turism oferă servicii turistice, programe de odihnă și tratament,tabere pentru copii și tineri, găzduire seminarii și conferințe, organizare evenimente personale sau corporatiste.

 

BN SIND Balneo Turism este o societate comercială înființată de Blocul Național Sindical în calitate de asociat unic.

Începând din anul 2010, BN SIND Balneo Turism are în administrare 4 hoteluri pe care le pune la dispoziția turiștilor interesați de odihnă și tratament sau la dispoziția organizațiilor / firmelor pentru seminarii și conferințe.

Hoteluri în administrare: Hotel Petrolul - Eforie Nord, Hotel Oltenia – Govora, Hotel Craiasca - Ocna Sugatag, Hotel Lotru - Voineasa.

 

OFERTE 2021:

ocna hotel

 

 

      

Hotel Oltenia