E-Learning

E-learning: un sistem de educație la distanță, în care cursurile și interacțiunea cu profesorul se realizează prin intermediul tehnologiei (computer, telefon, tabletă, etc) cu conexiune la internet.

În contextul evoluției mijloacelor și tehnologiilor de comunicare, Blocul Național Sindical vine în întâmpinarea nevoilor membrilor de sindicat cu un serviciu modern de învățare la distanță ce le dă acestora posibilitatea să urmeze cursuri de formare în funcție de timpul liber pe care îl au la dispoziție, indiferent de locația în care se află.

Cu ajutorul computerului conectat la internet, sindicaliștii BNS accesează platforma de e-learning, își aleg un curs din lista celor disponibile și încep procesul de învățare. De la distanță, interacționează cu profesorii, discută cu aceștia și cu ceilalți colegi de curs prin intermediul forumurilor, studiază și descarcă suporturile de curs, rezolvă temele online și dau testările tot în format electronic.

Platforma va fi funcțională de anul viitor iar printre primii cursanți se vor numara sportivii, o categorie ce resimte nevoia de comunicare și învățare la distanță întrucât activitatea profesională prespune cantonamente și deplasări ce nu permit urmarea unor cursuri clasice.

Acest instrument electronic a fost dezvoltat în cadrul proiectului „E-learning pentru partenerii sociali”, implementat de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), organizaţie sindicală afiliată la BNS.

Proiecte dezvoltate în domeniul E-learning:

”E-learning pentru partenerii sociali”

Implementat de AFAN în parteneriat cu BNS

Temele primelor 12 cursuri online:

Antreprenoriat
Arbitraj
Steward sportiv
Administrarea societăţilor sportive
Branding personal
Dietă şi nutriţie
Dezvoltare personală
Management de proiect
Consiliere sportivă
Antrenorat
Jurnalism sportiv
Organizare de evenimente cu caracter sportiv

 

 

 

Tot prin intermediul acestei platforme, profesorii din echipa noastră vor oferi meditații online pentru copiii membrilor de sindicat BNS.