CAMPANIA „Vezi ce votezi!”

 

La împlinirea a 32 de ani de activitate, Blocul Național Sindical, confederație sindicală reprezentativă cu peste 300.000 de membri, lansează campania de informare „Vezi ce votezi!”. În cadrul acestei campanii ne propunem să informăm cetățenii, fără partizanate, despre orice tip de inițiativă legislativă care poate aduce rău sau bine în viața lor.

S-a lansat campania ”NU Experimentelor Sociale pe Români!”

Astăzi, 13 septembrie 2017, la sediul BNS a avut loc Conferința de presă ce a anunțat lansarea campaniei sociale NU! EXPERIMENTELOR SOCIALE PE ROMÂNI!", inițiată de Blocul Național Sindical.

”NU Experimentelor Sociale pe Români!”

CAMPANIE împotriva intenției Guvernului de a transfera contribuțiile sociale integral în sarcina angajatului

Pachet de informatii pentru initiativa de modificare a Codului Muncii

Campania inițiată de BNS în 2011 se apropie de final, depinde și de noi să contribuim astfel încât tot efortul să fie răsplătit.

Expunere de motive privind inițiativa legislativă a cetățenilor pentru promovarea proiectului de lege privind modificarea și completarea Legii nr.53/2003 – Codul muncii

Motivele pentru care s-a constituit Comitetul de inițiativă și a fost redactat prezentul proiect de lege sunt următoarele

Proiectul De Cod Al Muncii

Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii

Adresă comitet inițiativă

Cerere de inrgistrare a initiativei legislative.
Lege privind modificarea si completarea Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii, propunre legislativa publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 173 din 11/03/2014.

Avizul Consiliului Legislativ

Aviz referitor la initiativa legislativa a cetatenilor pentru modificarea si completarea Legii nr.53/2003 - Codul Muncii.