”NU Experimentelor Sociale pe Români!”

”NU Experimentelor Sociale pe Români!”

CAMPANIE împotriva intenției Guvernului de a transfera contribuțiile sociale integral în sarcina angajatului

Intenţia Guvernului României de a transfera contribuţiile sociale exclusiv în sarcina angajatului, este una care dovedeşte felul în care actualii guvernanţi ignoră nu doar legislaţia europeană si internationala în vigoare, dar şi nevoile şi drepturile cetăţenilor români, obligaţi să fie cobai pentru măsuri și politici netestate nicăieri în lume.

ALATURA-TE CAMPANIEI BNS SI SEMNEAZA PETITIA UTILIZAND LINK-UL DE MAI JOS:

https://www.petitieonline.com/nu__experimentelor_sociale_pe_romani

Ca urmare a acestei intenții declarate, Blocul Național Sindical inițiază Campania socială ”NU Experimentelor Sociale pe Români!” ce dorește să atragă atenția asupra felului în care românii sunt subiecți pentru acest experiment ilogic, ce are consecințe foarte grave - și să stopeze ca România să devină unica țară din lume în care contribuțiile sociale sunt aruncate doar pe umerii angajaților.

Campania se adresează tuturor românilor, actuali sau viitori beneficiari ai sistemului de asigurări sociale, indiferent dacă aceștia sunt sau nu sunt membri de sindicat, indiferent dacă sunt angajați, șomeri, elevi, studenți, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Campania ”NU Experimentelor Sociale pe Români!” inițiată de BNS se dorește un semnal de alarmă care ar putea să deturneze aplicarea acestei inițiative, având și componenta inițiativei de modificare a legislației ce definește evaziunea fiscală.

Prin această campanie BNS – care s-a situat permanent în avangarda luptei pentru dreptate socială - ia atitudine împotriva intenției guvernanților de a aplica aceasta măsura ce îi defavorizează flagrant pe români, oriunde ar trai și munci ei, și dorește să polarizeze atenția cât mai multora din ei asupra acestui subiect de maximă gravitate, înainte ca inițiativa să fie pusă în fapt prin metodele curente ale guvernului, obișnuit să emită ordonanțe de urgență de pe o zi pe alta.

Campania se va desfășura pe durata a 30 de zile, atât în spațiul virtual, cât și pe toate canalele media, materialele ce aprofundează problematica ei putând fi accesate pe site-ul BNS și pe pagina de facebook a Blocului National Sindical

BNS INIȚIAZĂ CAMPANIA SOCIALĂ ”NU Experimentelor Sociale pe Români!” ȘI CERE CÂT MAI MULTOR ROMÂNI, ACTUALI SAU VIITORI BENEFICIARI AI SISTEMULUI DE ASIGURĂRI SOCIALE, SĂ IA ATITUDINE PENTRU A STOPA ACEASTĂ INIȚIATIVĂ ILOGICĂ, CE ÎI DEZAVANTAJEAZĂ FLAGRANT.

Campania își propune așadar să împiedice ca România să fie de la 1 ianuarie 2018 singurul stat din Uniunea Europeană și din lume în care contribuțiile la sistemul de securitate socială vor fi asumate integral de angajat.

Vedeti aici fundamentarea acestei campanii.Cetăţenii români, obligaţi să fie cobai pentru măsuri și politici netestate nicăieri în lume