BNS - O CONFEDERATIE SINDICALA PENTRU MILENIUL III

Despre Proiect

În perioada 01.02.2024 - 31.01.2028 Blocul Național Sindical implementează proiectul ”BNS - O CONFEDERATIE SINDICALA PENTRU MILENIUL III”, proiect finantat prin Fondul Social European +, prin Programul Educatie si Ocupare.

Obiectivul general al proiectului este acela de a asigura cresterea capacitatii BNS si a structurilor afiliate acesteia, de a actiona in calitate de partener social relevant in cadrul proceselor specifice dialogului social la toate nivelele (informare, consultare, negociere si acord / pact / contract). 20 organizatii sindicale, BNS si 19 organizatii membre isi vor imbunatati capacitatea de a-si exercita atributiile de partener de dialog social prin cresterea calitatii expertizei, prin imbunatatirea comunicarii, prin digitalizarea activitatilor, precum si prin consolidarea numarului de membrii.

Consolidarea va viza 3 categorii de interventii relevante pentru BNS si organizatiile sale membre:

  • acces la expertiza, respectiv la studii, analize, evaluari, rapoarte dar si fundamentari si argumente pentru proiectele de acte normative sau propunerile de reforme initiate de Guvern / Parlament.
  • asistenta pentru negocieri colective, organizare, administrare contracte colective, comunicare, gestionare conflicte, digitalizare, etc. In acest sens organizatiile membre BNS vor fi asistate de 4 centre de servicii setate pentru a sprijini activitatea de baza a organizatiilor.
  • campanii de recrutare prin cresterea numarului de membrii pentru organizatiile membre si implicit pentru BNS. 400 de persoane reprezentanti in structurile de conducere ale BNS si ale organizatiilor membre, precum si angajati, vor fi recrutati si vor beneficia de formare profesionala pentru o mai buna exercitare a responsabilitatilor ce le revin in calitate de reprezentanti ai lucratorilor.
    Valoarea totală a proiectului - 37.149.573,95 lei, din care: 28.383.944,14 lei din Fondul Social European + si 8.765.629,81 din Bugetul Național.

BNS - O CONFEDERATIE SINDICALA PENTRU MILENIUL III:

Cercetare,

Dialog Social,

Asistenta acordata organizatiilor membre,

Comunicare

Recrutare

Formare

Instrumente de lucru


email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel /Fax: 021.316.27.98; 316.27.99

 

BNS M3 Poster Afis proiect v1