Oferte, Bunuri și Servicii

Blocul Național Sindical pune la dispoziția membrilor și organizațiilor afiliate oferte de bunuri și servicii la prețuri și tarife cu reducere.

 

Prețurile afișate în oferte sunt prețuri /persoana / loc in camera dublă. Pentru plata serviciilor contractate se pot utiliza și tichete de vacanță.

 

Pachetele de servicii turistice la tarife preferentiale, dedicate membrilor de sindicat BNS, pot fi achizitionate DOAR prin intermediul agentiei de turism a societatii SI CU REZERVARE PREALABILA, in limita locurilor disponibile!

 

Pentru rezervari: mail – vanzari@bnsind.ro; tel: 021 320 29 21 sau 021 320 29 22, sau direct la sediul social al companiei – Bucuresti, sector 3, str Turturelelor, nr 11A, et 3.

Oferta 2023 Hotel Craiasca Ocna Sugatag
hotel crăiasca 2

Oferta 2023 Hotel Petrolul Eforie Nord

eforie nord

Oferta 2023 Hotel Oltenia Baile Govora

Travel Facebook Cover

 

ACESTE TARIFE NU SUNT DISPONIBILE LA RECEPTIA HOTELULUI!

 

Ultimele oferte adăugate

Oferte speciale:

Oferta speciala de tratament Hotel Craiasca, Ocna Sugatag, Maramures

 

 

BN SIND Balneo Turism oferă servicii turistice, programe de odihnă și tratament,tabere pentru copii și tineri, găzduire seminarii și conferințe, organizare evenimente personale sau corporatiste.

 

BN SIND Balneo Turism este o societate comercială înființată de Blocul Național Sindical în calitate de asociat unic.

Începând din anul 2010, BN SIND Balneo Turism are în administrare 4 hoteluri pe care le pune la dispoziția turiștilor interesați de odihnă și tratament sau la dispoziția organizațiilor / firmelor pentru seminarii și conferințe.

Hoteluri în administrare: Hotel Petrolul - Eforie Nord, Hotel Oltenia – Govora, Hotel Craiasca - Ocna Sugatag, Hotel Lotru - Voineasa.