Featured

INFORMARE DE PRESĂ BNS anunță înființarea și afilierea a primei organizații sindicale a camionagiilor: Sindicatul Angajaților din Transporturi.

Blocul Național Sindical, una dintre cele mai importante organizații sindicale din România, este încântat să anunțe înființarea și afilierea Sindicatului Angajaților din Transporturi, o nouă organizație sindicală dedicată șoferilor de tir. Această inițiativă are ca scop dezvoltarea și consolidarea unei reprezentări sindicale puternice pentru lucrătorii din această categorie socio-profesională.

Cu peste 700 de membri în componența sa, Sindicatul Angajaților din Transporturi a fost creat pentru a aduce împreună șoferii de tir din România și pentru a lupta în favoarea drepturilor și intereselor lor. Prin intermediul acestei organizații sindicale, membrii vor beneficia de sprijin în ceea ce privește condițiile de muncă, salarizarea și alte aspecte legate de industria transporturilor.

"Reprezentarea sindicală pentru șoferii de tir din România este, în momentul de față, absolut necesară. Mulți dintre aceștia plângându-se de salariile relativ mici, cât și de condițiile de muncă dificile. Prin înființarea acestei organizații sindicale, ne propunem să oferim un sprijin real șoferilor de tir, să le reprezentăm interesele și să le apărăm drepturile" a declarat Gabriel Bunea, președintele Sindicatului Angajaților din Transporturi.