Featured

INFORMARE DE PRESĂ

Blocul Național Sindical informează că astăzi, 07 decembrie 2023, președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 21/2023 pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative cu impact în domeniul sănătății (PL-x 172/20.03.2023).

Prin urmare, angajații din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Caselor Județene de Asigurări de Sănătate și Casei de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești vor avea salariile majorate conform legii.

Astfel, informațiile transmise ieri de unele organe mass-media, legat de posibile greve, au fost total false.

Vă reamintim că proiectul de lege a fost adoptat în urma protestului generalizat demarat la începutul lunii noiembrie a acestui an de Federația Caselor de Asigurări de Sănătate din România, afiliată la Blocul Național Sindical.

https://www.presidency.ro/ro/media/decrete-si-acte-oficiale/decrete-semnate-de-presedintele-romaniei-klaus-iohannis1701938492